Flickering red lines on my monitor

JavaScript is disabled. For a far better suffer, please allow JavaScript in your internet browser prior to proceeding.

You watching: Flickering red lines on my monitor



Built a desktop at the start of the year, and also luckily haven"t had really any worry over the months till today, all of a sudden i"m obtaining these horizontal red lines across my display. It began once in the middle of a game yet now is still happening even at idle. I"ve even tried making certain my gpu and also ram are appropriately collection, and installing the newest motorists, nothing has actually seemed to fix the problem. Any assist would certainly be appreciated.
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Could be a failing video card, power supply, also a lot warm, driver/home windows problem. Would assist if you noted some details around the computer system. Did you inspect temps while gaming? Best means to test a card is try it in an additional mechanism with a recognized excellent power supply and also view if worry complies with the card.

Could be a failing video card, power supply, also a lot heat, driver/windows concern. Would aid if you noted some details about the computer system. Did you examine temps while gaming? Best means to test a card is try it in one more mechanism via a well-known great power supply and watch if concern follows the card.
simply for recommendation I"m utilizing an EVGA G2 750W psu, however after a second attempt at reseating the gpu, which likewise for reference is an asus 1070, and also my ram sticks, the trouble seems to have actually gone away for the minute. I"ll update this write-up better if the trouble comes back. Though I execute appreciate the assorted points you detailed for me to inspect if the worry resurencounters.

See more: Computer Screen Freezes With Horizontal Lines Windows 10, Access Denied



Okay, so through better usage, it began up aget, however currently only once I start a game, particularly Civilizations 6, after a restart every little thing is fine, yet as soon as I begin the game, the red lines begin flashing randomly aacquire. would this be a graphics issue? or possibly the game is all of a sudden corrupt to some level and also is leading to odd graphics glitches?
Okay, so with better usage, it began up aget, yet currently just once I start a game, particularly Civilizations 6, after a rebegin everything is fine, yet as quickly as I start the game, the red lines begin flashing randomly again. would this be a graphics issue? or possibly the game is all of a sudden corrupt to some degree and is bring about odd graphics glitches?
Test the device for a while via different games, maybe run through 3DMark likewise. If the concern is through just a single game, it is even more most likely somepoint with the drivers than physical damage to the card.Nothing is overclocked correct?
The processor is overclocked, however just by 7%, could that maybe be it? I always figured that it was as well miniscule an amount to really cause problems.
You are not the just one, I as well have this difficulty, had it on boot, currently periodically happens once I play warframework or cs:go. I did loads of tension tests on the gpu and nopoint appeared, I"m trying to roll back the drivers. Have you found some more information on this?
I have it also...are all of you males that have this problem running windows 10? i simply upgraded to home windows 10 few days earlier, havent had actually this problem on 7....currently i obtain these random flickering horizontal red lines at random....might it be a recent home windows 10 update?
I have windows 8.1. I"ve red that the 385.69 Nvidia driver was leading to this worry on startup, updating to the brand-new one addressed the startup lines, but I still have actually them in some games.
Could be a failing video card, power supply, too much warm, driver/windows concern. Would help if you provided some details around the computer system. Did you examine temps while gaming? Best way to test a card is try it in another device through a known good power supply and also check out if worry adheres to the card.
simply for reference I"m utilizing an EVGA G2 750W psu, but after a 2nd attempt at reseating the gpu, which likewise for recommendation is an asus 1070, and also my ram sticks, the difficulty seems to have gone amethod for the moment. I"ll update this post even more if the difficulty comes earlier. Though I do appreciate the miscellaneous points you listed for me to examine if the worry resurfaces.
I"m having actually the same problem,horizontal red lines that appears on the black parts of the display screen.It just began to display up this afternoon, was playing Shadow of battle for a pair hours, left the pc, came ago and also it was tright here.I rebooted, readjusted the HDMI output, still the very same, it seems very random as it proved up aget while I was playing and also went ameans., then it came ago while I was looking the net .PSU is fine, GPU temp is the same as always, never goes more than 55 ° C.I"m on W10 and also I run an ASUS 1060 DUAL-GTX1060-O6G, presently on the 385.41, I"m around to install the 387.92.Since you"re running via an Asus too, I"m having actually a bit of hope that it"s not the gpu who"s dying.Wait and check out..

See more: Gta Sa Crashes After Loading Screen :: Grand Theft Auto, Gta San Andreas Crashes On First Loading Screen


Yeah random things right here and tbelow have temporarily addressed the issue, choose setting the Output Dynamic Range to Full, reseating my ram and gpu, yet nothing permanently gets rid of it. Now it happens on internet browser pages, during videos, in just about any game. For reinstalling the graphics drivers, would certainly going to the device manager and uninstalling them from tbelow, then going ago to GeForce Experience to reinstall it work? or would certainly I need to manually download it from the site? I presently am at the 387.92 upday on my 1070 as well if that helps clarify anything.
would anyone be able to answer if my principle for reinstalling the gpu chauffeurs would work? or at least if that would certainly be the proper means to reinstall drivers?